Tuinfeest Buitenhof

Tuinfeest Buitenhof

Ok, de datum van het tuinfeest is bekend en de aanvang is om 15:00 bij José en Henk.
We hadden jullie gevraagd of jullie bij zouden willen dragen voor het feest en er zijn al aardig wat reacties gekomen:

Ria en Theo zorgen voor de vegetarische paprikasoep. Theo heeft ondertussen een doos met 6 flessen Luis Felipe Edwards witte wijn voor het feest gebracht

Henk en José zorgen voor de ingrediënten voor het pizza bakken

Hans heeft drie flessen rode wijn en drie flessen witte wijn van het merk "Buren Wijn"  afgegeven voor het feest.

Annemarie en Martin nemen in ieder geval  een paar flessen flevosap mee en 1 witte en 1 rode wijn. Annemarie gaat ook nog een grote bak brownies bakken voor bij de koffie.

Flaviu en Alina hebben helaas andere verplichtingen en kunnen niet komen

Anita wil een pastasalade met vruchten en kaas maken en een pittige bonensalade.

Johan en Bernadette maken een lof salade en nemen bier mee

Viktor en Leny nemen twee quiches mee als bijdrage aan het feest

Marianne dacht aan een box rode en rose wijn mee te nemen

Jeroen zal bier meenemen

Sandra weet nog niet of het haar lukt met haar aanhang te komen. Niets stimuleert een herstel zo goed als een feest met je buurtjes!

Evita gaat haar best doen om op het feest te kunnen zijn. Ze heeft alvast een aantal flessen frisdrank zoals mangosap, bosvruchtensap, cassis, spa citron bij ons afgegeven

Paul en Martha zijn wat eerder teruggekomen van hum vakantie omdat hun kleindochter geslaagd is voor haar Pabo. Ze hebben 's avonds feest, maar vanmiddag sluiten ze nog even bij ons aan!

Voor het maken van de pizza's zorgen José en Henk voor het pizzadeeg en de ingrediënten waarmee je de pizza kan bekleden. Je neemt een balletje deeg, die je uitrolt met de deegroller, als het deeg voldoende is uitgerold, dan wordt er meestal een tomatensaus op de pizza gesmeerd, waarop je naar keuze verschillende lekkers kunt gaan leggen.
Zoals mozzarella, tomaat, ui, pijnboompitten, ansjovis, ham, salami, parmakaas, kruiden, noem maar op. Je kunt je eigengemaakte pizza dus zo aankleden als je wilt, vegetarisch, of juist met vlees, het kan allemaal.
Eenmaal aangekleed wordt de pizza met behulp van de schieter in de oven geschoten en na een minuut of vier is de pizza klaar.

Nog meer ideeën, laat ons maar horen, liefst via een reactie hieronder.

Reacties

Voor de liefhebbers kunnen we beginnen met een heerlijke zelfgebrande koffie. Eventueel kan ik ter plekke een koffiesoort naar keuze branden, kost ongeveer 30 minuten tijd.